Om civil rätt

Din guide till allt som gäller civil rätt, juridik och domstol

Advokat hjälper dig med ditt ärende i Malmö

Har du ett ärende som du behöver juridisk hjälp med? I Malmö finns det advokater som brinner för sitt yrke och gärna hjälper dig med att driva ditt ärende.

Andreas hade länge letat efter sitt första egna hem att köpa. Han hade en dröm att se havet från huset han skulle köpa, därför var det inte helt enkelt att hitta det rätta hemmet. Men en dag fanns det där och allting verkade helt perfekt. Andreas gick på visning och blev ännu mer fäst vid huset.

Anders var väldigt noga med att göra en besiktning av huset. Allt såg fint ut och han kunde inte vara gladare. När Andreas skulle flytta in såg han direkt att de förra ägarna hade tagit med sig nästan alla vitvaror från hemmet. Trots att de ingick i köpet. När de skulle åtgärda det, erbjöd de honom något betydligt äldre och sämre. Andreas behövde ta hjälp att driva detta.

Advokat hjälper dig med ärendet

För Andreas var det en principsak, samtidigt som det handlade om ganska stora summor. Han fick inte den hjälp han behövde från mäklaren och säljarna var inte tillmötesgående. Han kände att nu var det dags att kontakta en advokat i Malmö som kunde driva ärendet.

Det fanns inga som var bättre på sådana här ärenden än advokater. De kan ta sig an allt från mindre saker som detta, men även större och komplexa ärenden. De hade stor koll på vad som gäller och hur de kunde hjälpa honom på bästa sätt.

24 Jun 2023