Om civil rätt

Din guide till allt som gäller civil rätt, juridik och domstol

Fastighetsjurist vid tvist i Stockholm

Vid en fastighetstvist i Stockholm är det viktigt att ta hjälp av en kunnig och duktig fastighetsjurist, någon som kan reda ut vad som gäller i saken.

Det är inte alltid svart eller vitt när det gäller vem som har rätt, eller vem som ska ersätta vem i en fastighetstvist. I början kan allt verka självklart, men om man ser till det juridiska så kan det vara precis tvärtom. Därför är det viktigt att man tar hjälp av en fastighetsjurist vid tvister som rör fastigheter i Stockholm.

Så var det när det gällde ett hus som familjen Svensson köpte. De hade gjort allting som man ska, och tagit in en besiktningsman. Men när det visade sig att det fanns mögel i innerväggen så stod de plötsligt rådvilla om vem som skulle ersätta sanering och renovering. Var det tidigare ägare, besiktningsmannen eller den nya ägaren?

Kunnig fastighetsjurist i Stockholm

Som fastighetsjurist i Stockholm är man kunnig gällande allt som rör juridiken inom fastigheter. Därför är det ett mycket bra stöd vid eventuella tvister. Men en fastighetsjurist hjälper också till om det till och med är ett ärende som går så långt som till en rättegång.

För den som känner sig tveksam gällande sådant som är fel i huset, är det viktigt att man tar hjälp av en fastighetsjurist. Det kan vara den hjälpen som gör att man får ordning på ett skadat hus, och att man kanske till och med slipper betala någonting av det som skadan kommer kosta. Du kan läsa mer om fastighetsjurister, klicka här: fastighetsjuriststockholm.se

12 Feb 2023