Om civil rätt

Din guide till allt som gäller civil rätt, juridik och domstol

Har du vårdnadsproblem i Göteborg?

Att stå inför vårdnadsproblem i Göteborg är något av det värsta man kan vara med om. När det handlar om ens barn, dem som man älskar högst av allt, är det otroligt känsligt och man behöver hjälp.

Att skaffa barn kan vara något av det läskigaste man gör i livet, men samtidigt det bästa. Rädslan att inte räcka till och hur det ska bli. Hur är det möjligt att älska någon så mycket som man älskar sitt barn? Att då komma till den punkten där det blir bråk om dem. Bråk om vem som ska ha dem. Om den andra föräldern är lämplig, eller om det inte alls går att samarbeta. Kanske tycker man att barnet far illa hos den andra föräldern. Har man problem med vårdnaden då behöver man hjälp. Man behöver ordentlig hjälp av dem som är proffs på vårdnad i Göteborg eller den stad man är nära.

Känsliga vårdnadsfrågor

Det är inte ovanligt att känna sig ensam och svag när man går igenom en vårdnadstvist. Det finns olika vägar att få hjälp längs vägen. En bra början är att söka sig till familjerätten. Ibland kan det räcka och man lyckas lösa hur man ska ha vårdnaden. I Sverige har ett barn rätt till båda sina föräldrar. Det innebär att man alltid ser till barnets bästa i situationen. Det finns kunniga advokater som kan hjälpa dig igenom allt. För även om du tycker barnet far illa hos den andra föräldern, kan det vara svårt att få till en lösning utan deras hjälp.

24 Dec 2021