Om civil rätt

Din guide till allt som gäller civil rätt, juridik och domstol

Hjälp till er fördel

En separation är inte alltid så enkel. Framförallt inte om det är barn inblandade. En del slutar som bästa vänner medan för andra finns det inte på kartan att kunna ha ett samarbete i framtiden.

Om man hade vetat innan hur svårt det kan vara. Hade man gått igenom det då? Många gånger kan man önska att man vet vad som händer i ens liv. Att det planerade håller ihop. Men sanningen är att vi kan inte veta, på bara en sekund kan framtiden förändras. Vad du gör just nu kan göra att du inte träffar den där personen du annars hade gjort. Spännande och lite mystiskt att inte veta vad som händer. Men ändå veta att varenda sekund, minut, timme, spelar väldigt stor roll i ens liv. Så när man planerar sitt liv vill man ha en partner man känner sig trygg med. Skaffar man barn ska man veta att det håller. Vem vet vad ni känner om ett år, eller till och med en vecka?

Går inte att förneka

Man kan inte alltid rå för vad som händer i ens liv. Ska ni separera för att båda vill det? Eller har det hänt något? En separation är långt ifrån enkel. Det är många känslor inblandade, har man då barn med blir det ännu svårare. Man ska veta att man inte är ensam, många går igenom detta. Många tar även hjälp av familjerätt för att reda ut allt. Kanske finns där en räddning, eller i alla fall så ni kommer överens gällande barnen. Läs mer om familjerätt på denna sajt: familjerätthelsingborg.nu

4 Aug 2021