Om civil rätt

Din guide till allt som gäller civil rätt, juridik och domstol

Vårdnadstvist i Stockholm – när ni inte kommer överens

När man inte kommer överens vid en skilsmässa angående var de gemensamma barnen ska bo, så får man ta hjälp av en advokat i Stockholm som kan hjälpa till med allt under vårdnadstvisten.

Din man har varit otrogen. Det har visserligen hänt en gång tidigare också. Vad du vet om i alla fall. Du känner att det här är verkligen droppen. Du orkar inte mer. Det finns inte längre någon framtid för er två tillsammans, hur mycket du än skulle vilja. Du orkar inte längre leva på det här sättet och du har tagit steget och berättat för din partner vad du vill göra. Du vill skilja dig. Ni har även två barn tillsammans som kommer att bli påverkade av det här. Tyvärr så är inte din partner särskilt glad över din önskan om skilsmässa och verkar vilja göra det svårare för dig genom att vägra dela på vårdnaden om barnen.

Ta hjälp av en advokat i vårdnadstvisten

Suck. Ni blir helt enkelt tvungna att genomgå en vårdnadstvist. Du börjar leta efter någon som kan hjälpa er med er kommande vårdnadstvist i Stockholm och hittar snabbt flera olika firmor som kan bistå er under vägen. Helst hade du ju självklart sett att ni klarat ut den här biten tillsammans, på egen hand. Men nu när din partner inte verkar vilja någonting annat än att skapa nya bråk hela tiden, så är det väl så här som det får bli, helt enkelt.

27 Jan 2022